Select your Top Menu from wp menus

Acordurile semnate cu fostul Guvern al României rămân în vigoare, Vlad Filat

Relaţiile dintre Republica Moldova şi România nu trebuie să fie afectate de schimbările politice dintr-o ţară sau alta. Declaraţia a fost făcută de premierul Vlad Filat în contextul căderii Guvernului Ungureanu. Prim-ministrul a mai spus presei că este într-o relaţie prietenească cu noul premier român, Victor Ponta, şi că a avut câteva convorbiri telefonice cu acesta de la instituirea sa în funcție, transmite Info-Prim Neo.

Vlad Filat este convins că acordurile semnate cu fostul Guvern al României vor rămâne în vigoare. Preşedintele Nicolae Timofti, care va efectua o vizită la Bucureşti la 3 mai, va reitera angajamentul pentru acordurile semnate la începutul primăverii de guvernele României şi Republicii Moldova.

Guvernul României, condus de premierul Mihai Răzvan Ungureanu, a fost demis vineri, 27 aprilie, de către legislativul ţării. Guvernul Ungureanu va intra în istoria României cu cel mai scurt mandat, de nici trei luni.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acordurile-semnate-cu-fostul-guvern-al-romaniei-raman-in-vigoare-vlad-filat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19