Select your Top Menu from wp menus

Această femeie superbă a fost exclusă de la Miss Univers . Vezi de ce

Scandal mare la Miss Univers Canada. Una dintre concurente, care ajunsese deja în finală, a fost exclusă din concurs, după ce organizatorii au descoperit că era de fapt…bărbat.

Jenna Talackova s-a născut bărbat şi a făcut operaţie de schimbare de sex, în urmă cu trei ani, scrie antena3.ro.

„Se simte femeie şi este o femeie adevărată. Spera să poată rămâne în concurs, însă regulile sunt clare şi nu ne putem abate de la ele”, a declarat Denis Davila, directorul concursului.

În cadrul unui interviu postat pe YouTube, Jenna Talackova spune că s-a considerat dintotdeauna femeie. Ea povesteşte că a început tratamentul cu hormoni de la 14 ani. Operaţia de schimbare de sex a făcut-o când avea 19 ani.

sursa: antena3.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aceasta-femeie-superba-a-fost-exclusa-de-la-miss-univers-vezi-de-ce/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19