Select your Top Menu from wp menus

Accidentul cu două DECESE de la Peresecina s-ar putea lăsa cu CONCEDIERI la SA „Drumuri”

Ministrul Transporturilor şi Infrastrcturii Drumurilor (MTID), Iurie Chirinciuc, se arată deranjat de accidentele rutiere care au avut loc zilele trecute din cauza gheţuşului de pe traseele naţionale.

„Cazul Peresecina oferă anumite semnale că pe data de 10 ianuarie curent, nu a fost asigurată o întreținere adecvată a drumurilor publice”, a spus Chirinciuc, citat de Ziarul Naţional. Ministrul a dispus o anchetă internă pentru a stabili cum a acționat Administraţia de Stat a Drumurilor în cazul accidentului de la Peresecina, dar şi în alte cazuri asemănătoare. Chirinciuc i-a ameninţat cu concedieri pe responsabilii care nu şi-au îndeplinit obligaţiunile.

Amintim că pe 10 ianuarie, pe traseul care intersectează satul Peresecina, au fost accidentate mortal o femeie de 32 de ani şi copilul acesteia de şapte ani.

Săptămâna trecută, în R. Moldova au avut loc în total 46 de accidente rutiere în care şi-au pierdut viaţa cinci persoane şi alte 64 au fost traumatizate. Printre acestea – încă un copil din oraşul Orhei. Pe 8 ianuarie, la spital a fost internată o fetiţă de 6 ani care a fost accidentată pe strada Vasile Mahu din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accidentul-cu-doua-decese-de-la-peresecina-s-ar-putea-lasa-cu-concedieri-la-sa-drumuri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19