Select your Top Menu from wp menus

Accident rutier la Peresecina, cu implicarea unui inspector de patrulare. Doi oameni au suferit traumatisme FOTO

în dimineața zilei, un angajat al Inspectoratului Naţional de Patrulare a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs la Peresecina. Inspectorul de patrulare,  în vârstă de 28 de ani, se afla la volanul unei mașini de model Toyota Corola, care s-a tamponat într-un automobil de model Renault Megane.


În urma impactului, șoferul Renault-ului, în vârstă de 35 de ani, și soția acestuia au suferit traumatisme uşoare şi au fost preluaţi de ambulanță.
INP informează că de vină pentru accident au fost condiţiile meteo nefavorabile şi atenționează toți șoferii să-și echipeze automobilele corespunzător și să manifeste maximă prudență în trafic.
Pe parcursul a 24 ore pe teritoriul Republicii Moldova s- au produs 3 accidente rutiere, soldate cu 3 persoane traumatizate.

Amintim că , zilele acestea, într-un accident rutier, a fost implicată o autospecială a pompierilor din Orhei, care s-a răsturnat în timp ce se deplasa la un apel în satul Podgoreni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accident-rutier-la-peresecina-cu-implicarea-unui-inspector-de-patrulare-doi-oameni-au-suferit-traumatisme-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19