Select your Top Menu from wp menus

Accident MORTAL în România cu un autocar din Moldova

Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi în urma unui accident rutier produs, marţi dimineaţă, în localitatea Ciocârlia de Sus din judeţul Constanţa şi în care au fost implicate un TIR şi un autocar fără pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX.Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 04.30, într-o intersecţie din localitatea Ciocârlia de Sus, în momentul în care şoferul autocarului, înmatriculat în Republica Moldova, nu a acordat prioritate, autovehiculul fiind lovit în plin de camionul care circula regulamentar.

În autocar nu se aflau pasageri, ci numai cei doi şoferi.

În urma impactului, şoferul de rezervă din autocar a fost aruncar din autovehicul şi a murit pe loc, iar bărbatul aflat la volan a fost rănit foarte grav.

De asemenea, şi şoferul TIR-ului a fost rănit grav, iar pentru scoaterea acestuia din cabină a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

Cei doi răniţi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accident-mortal-in-romania-cu-un-autocar-din-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19