Select your Top Menu from wp menus

Accident grav lângă satul Mitoc. Șase oameni au avut de suferit. Pentru descarcerare au intervenit salvatorii FOTO

Un grav accident rutier a avut loc spre seara zilei de astăzi în preajma satului Mitoc. În rezultatul tamponării a doua autoturisme au avut de suferit șase oameni, care au fost transportați la spital.

Tamponarea violentă dintre un microbuz de model Mercedes Sprinter şi un automobil Toyota Picnic s-a produs pe traseul naţional Chişinău – Soroca, nu departe de  satul Mitoc. Impactul a fost atât de puternic, încât Toyota a fost aruncată de pe traseu în şanţ. Greul loviturii a revenit părţii din faţă a automobilului, unde se afla şoferul Toyotei.

În accident au avut de suferit șase persoane, inclusiv un copil. Aceştia au suportat multiple leziuni şi fracturi şi au fost transportați la Spitalul Raional  Orhei.

Dumitru Belinschi, locotenent  major în cadrul DSE Orhei,  a relatat că  salvatorii au fost solicitaţi să intervină la descarcerarea unei persoane,  prinse între fiarele distorsionate ale automobilului Toyota.

Imaginile dezolante de la  locul accidentului arată  că microbuzul Mercedes Sprinter  era încărcat  cu lemne și  a rămas nemișcat pe partea carosabilă a traseului.

  • accident mitoc orhei 3
  • accident mitoc orhei 2
  • accident mitoc orhei 1

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accident-grav-langa-satul-mitoc-sase-oameni-au-avut-de-suferit-pentru-descarcerare-au-intervenit-salvatorii-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19