Select your Top Menu from wp menus

Accident grav la Bălţi. O persoana a decedat, doua sunt ranite

Accident rutier grav la Bălţi. O persoană a murit și alte două persoane au fost rănite după ce automobilul în care se aflau s-a tamponat într-un pilon electric.

Potrivit poliției rutiere, la volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, care deținea permisul de conducere doar de două  luni. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pilon.

Impactul a fost atât de puternic încât o femeie în vârstă de 47 de ani a decedat pe loc, iar şoferul şi o altă pasageră au fost transportaţi de urgenţă la spital.

sursa: union.md 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accident-grav-la-balti-o-persoana-a-decedat-doua-sunt-ranite/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19