Select your Top Menu from wp menus

Accident de circulatie tragic in centrul orasului Orhei. FOTO

Un accident de circulatie cumplit a avut loc in aceasta dimineata in preajma liceului rus M. Lomonosov din Orhei. Un barbat a decedat la fata locului, iar sotia acestuia a fost internata la spital. Victimele accidentului – locuitori ai satului Malaiesti,  se aflau in autoturismul care s-a izbit violent intrun copac, chiar langa statia de transport din fata liceului.

Accidentul s-a produs aproape de ora 8 dimineata,  cand pe trotuar si trecerea pietonala e plin, mai ales,  de copii  care merg la scoala .  Din fericire, nimeni nu a mai avut de suferit din cauza masinii de model  Toyota care ca un bolid a iesit de pe partea carosabila a drumului.

Potrivit locotenentului major de politie Alexei Derihvist, deocamdata,  nu sunt clare motivele impactului. Acestea vor fi stabilite de ancheta.

Politia nu exclude o grava problema de sanatate a conducatorului auto care l-a facut sa piarda controlul asupra volanului. Asta,  reiesind din spusele   fiului barbatului decedat care  a declarat ca tatal sau suferea de inima.

 

  • IMG_0089
  • IMG_0088
  • IMG_0090
  • IMG_0086
  • IMG_0087
  • IMG_0087

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accident-cu-victime-in-centrul-orheiului-langa-liceul-m-lomonosov-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19