Select your Top Menu from wp menus

Accident cu trei victime din R.Moldova, in Iaşi FOTO

Un grav accident rutier s-a produs aseara la iesirea din Iasi, in zona Vanatori. De vina este soferita unui autoturism Skoda Octavia, cu numarul de inmatriculare B 62 LEB, a pierdut controlul masinii, a intrat intr-un cap de pod si apoi s-a rasturnat in afara partii carosabile, scrie bzi.ro.

In autoturism se afla o familie din Republica Moldova, doi adulti, sot si sotie, si copilul acestora. Din fericire, copilul in varsta de  1,5 ani,  a scapat nevatamat deoarece se afla pe bancheta din spate, intr-un scaun special pentru copii.

Echipajul de descarcerare din  Iaşi a intervenit pentru descarcerarea lui Bogdan F., în vârstă de 28 ani.  Acesta a fost transportat la spital. Sotia barbatului, in  varsta de 27 de ani,  si copilul, de asemenea, au fost asistati medical.

sursa: bzi.ro

  • w134xh104_Accident_cu_trei_victime_incarcerate_la_Vanatori_10
  • w134xh104_Accident_cu_trei_victime_incarcerate_la_Vanatori_4
  • w134xh104_Accident_cu_trei_victime_incarcerate_la_Vanatori_28


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/accident-cu-trei-victime-din-r-moldova-in-iasi-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19