Select your Top Menu from wp menus

Academia Militară a venit în sprijinul refugiaților cazați la Moldexpo

Academia Militară a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun” (AMFA) acordă sprijin Centrului de plasament pentru refugiați, deschis la Moldexpo din Chișinău, informează MOLDPRES.

În acest sens, AMFA a oferit astăzi 150 de paturi, 150 de plăpumi și 300 de cearșafuri pentru refugiații cazați temporar la Moldexpo.

Totodată, un grup de studenți militari a ajutat la transportarea bunurilor materiale și la aranjarea paturilor într-o sală special amenajată pe teritoriul Centrului.

”Prin această acțiune, ne-am propus să venim în sprijinul autorităților implicate la gestionarea situației ce vizează fluxul de refugiați veniți din Ucraina. La necesitate, studenții militari vor fi antrenați, ca voluntari, și în acțiuni de sortare a bunurilor donate pentru persoanele refugiate”, a menționat ministrul Apărării Anatolie Nosatîi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/academia-militara-a-venit-in-sprijinul-refugiatilor-cazati-la-moldexpo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19