Select your Top Menu from wp menus

A vrut sa-si ia ultimii 200 dolari si a gasit pe card 10 miliarde de dolari

Un profesor indian a trecut prin cel mai mare şoc al vieţii lui când a îbcercat să scoată de la bancomat cei 200 de dolari pe care îi mai avea pe card şi a văzut că soldul contului afişa suma de 490 de miliarde de rupii (aproape 10 miliarde de dolari), scrie BBC.

Profesorul Parijat Saha a sunat imediat la bancă şi fondurile au fost blocate. Reprezentanţii creditorului deţinut de stat SBI, al cărui motto este „Operaţiuni bancare sigure”, au refuzat să comenteze, dar surse din cadrul instituţiei au precizat că banii, deşi viraţi în cont nu erau „aprobaţi” şi nu ar fi putut scoşi de pe card.

Salariul lui Sasha, care predă în Bengalul de Vest, este de circa 700 de dolari pe lună, iar suma pe care a găsit-o pe card este cu doar puţin sub bugetul naţional al educaţiei pentru anul acesta, de 11,5 miliarde de dolari.

„Am sunat un prieten la bancă şi l-am întrebat dacă dau pe afară de bani”, glumeşte Sasha.

Subhashish Karmakar, managerul regional al băncii în Balurghat, a refuzat să comenteze. Instituţia financiară cu sediul la Calcutta încearcă să afle cum s-a efectuat transferul, au afirmat surse din bancă.

Saha spune că a reușit ulterior să retragă cei 200 de dolari dar soldul afişează în continuare cele 9,8 miliarde de dolari în cont.

Sursa: zf.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-vrut-sa-si-ia-ultimii-200-dolari-si-a-gasit-pe-card-10-miliarde-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19