Select your Top Menu from wp menus

A traversat Niagara pe cablu în 25 de minute!

Acrobatul Nik Wallenda (33 de ani) a reuşit, vineri seara, să devină prima persoană din istorie care a traversat cascada Niagara pe un cablu de oţel în numai 25 de minute. 

Pornit din SUA, el a ajuns pe malul canadian după un traseu de 550 de metri, la înălţimea de 58 de metri.

La sosire, a fost aclamat de circa 125.000 de spectatori veniţi special din întrega lume.

În timpul traversării, extrem de concentrat, acrobatul a vorbit cu tatăl său prin intermediul unor căşti la care era conectat.

„Dumnezeule, este incredibil. Ţi se taie respiraţia”, a declarat Nik în timp ce sub el noianul de ape spumega şi vuia asurzitor.

„Mă simt cu adevărat bine”, a mai spus el, înainte de a declara, ceva mai târziu, că era ud până la piele şi avea dificultăţi în a vedea prin ceaţa densă ce se ridica dinspre cascadă.

Lungimea cablului: 550 m
Diametru: 5 cm
Înălţimea cablului: 58 m
Înălţime cascadă: 52 m

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-traversat-niagara-pe-cablu-in-25-de-minute/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19