Select your Top Menu from wp menus

A tras o beţie la Teleneşti, iar soţului şi poliţiei li s-a plâns că a fost violată

Poliția cercetează penal o femeie  care și-a înscenat propriul viol.
Pe 5 septembrie, o locuitoare a raionului Sângerei a depus o plângere la Comisariatul de poliție din oraș. Femeia a declarat că ar fi fost violată într-o fâșie forestieră, din raionul Telenești. Aceasta s-a plâns forțelor de ordine că ar fi fost atacată de doi necunoscuți, în timp ce se deplasa din Telenești spre satul de baștină, situat în vecinătate.

La scurt timp,  însă, oamenii legii au stabilit că alerta s-a dovedit a fi falsă.
Femeia a fost nevoita sa recunoasca  că a mințit pentru ca ii era frica de  soțul său, care ar fi un scandalagiu.

De fapt, pe 4 septembrie, femeia a fost in ospetie la o prietena din Telenesti. Amicele au consumat băuturi alcoolice  în exces. Femeia din Sangerei  a adormit la prietena sa și s-a pornit acasă mai târziu. Aceasta i-a declarat soțului că a fost violată, motivându-și astfel reținerea. Bărbatul a insistat ca soția sa să se adreseze la poliție.

Daca va fi gastia vinovata de declaratie falsa,  femeia riscă amendă de până la 16 mii lei  sau închisoare  de până la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-tras-o-betie-la-telenesti-iar-sotului-si-politiei-li-s-a-plans-ca-a-fost-violata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19