Select your Top Menu from wp menus

A renuntat de nevoie la 7 mln. de dolari caştigati la loto

Un avocat din New York a luat o dicizie care a şocat cel puţin toată America. Bărbatul a renunţat la un premiu de 7.5 milioane pentru că nu a putut să justifice în niciun fel cum a ajuns în posesia biletului câştigător.

Crawford Shaw, 76, din Bedford, New York, a renunţat la un premiu de 7.5 milioane de dolari bani gheaţă sau 10.3 milioane pe care putea să-i primească în următorii 25 de ani.

Atunci când i s-a cerut să demonstreze că biletul câştigător este al său, avocatul s-a dispensat de premiu, spunând că nu are de gând să facă acest lucru, potrivit Daily Mail.

Oficialii loteriei au anunţat însă autorităţile astfel încât a fost deschisă deja o anchetă. Loteria vrea să afle dacă Shaw nu a furat biletul şi, în acest caz, cine era adevăratul câştigător.

Au trecut 13 luni de la momentul în care biletul a fost cumparat de la o benzinărie din Des Moines. Bărbatul care n-a putut dovedi că a fost el cel care a cumpărat biletul a fost acuzat în trecut în două rânduri de fraudă. Banii se vor reporta către un premiu ulterior.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-renuntat-de-nevoie-la-7-mln-de-dolari-castigati-la-loto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19