Select your Top Menu from wp menus

A rămas mască după ce a văzut că la robinet curge bere! Cum a fost posibil VIDEO

Un bărbat din Noua Zeelandă a avut parte de o adevărată surpriză după ce prietenii lui i-au instalat în casă un sistem cu ajutorul căruia la robinetul său a început să curgă bere.
«Norocosul» bărbat nu a avut nici cea mai mică idee despre ce au pus la cale amicii săi şi în momentul în care a ajuns acasă a rămas mască după ce şi-a dat seama că la robinetul din bucătărie curge bere, în loc de apă.

Bărbatul pare foarte fericit când observă acest lucru însă doar pentru scurt timp, din cauză că după aceea amicii lui i-au dezvăluit ceea ce făcuseră.

Întreaga farsă a fost înregistrată iar clipul a devenit viral pe internet, în foarte scurt timp.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-ramas-masca-dupa-ce-a-vazut-ca-la-robinet-curge-bere-cum-a-fost-posibil-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19