Select your Top Menu from wp menus

A rămas cu erecţie permanentă după ce a condus o motocicletă!

Un bărbat din California (SUA) a dat în judecată reprezentanţa nord-americană a producătorului de motociclete BMW pentru că o tură cu un vehicul al germanilor i-ar fi cauzat o erecţie permanentă, scrie adevarul.ro.

Bărbatul a făcut un test cu o motocicletă BMW din 1993, care a durat patru ore. Din cauza scaunului cu formă de banană, bărbatul ar fi fost afectat în zona inghinală şi de atunci suferă de priapism, adică erecţie permanentă. Aceasta nu a încetat nici la 20 de luni de la incident, el fiind nevoit să urmeze un tratament continuu pentru a evita probleme grave, scrie „USA Today”, citat de rtv.net.

Henry Wolf a dat în judecată BMW, cerând daune considerabile deoarece consideră că forma scaunului l-ar fi afectat. Acest tip de şei a mai fost subiectul controverselor în trecut, mulţi oameni plângându-se că amorţesc foarte uşor. Nici producătorul scaunului nu a fost iertat, procesul fiind îndreptat şi împotriva Corbin-Pacific.
În acuzaţia depusă la tribunal, Wolf spune că erecţia continuă i-a afectat viaţa, el neputând să se implice în nicio relaţie, fiind traumatizat emoţional şi mental.

sursa: adevarul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-ramas-cu-erectie-permanenta-dupa-ce-a-condus-o-motocicleta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19