Select your Top Menu from wp menus

A primit 4.000 de euro, pentru că a alunecat pe o coaja de cartof !

In Marea Britanie, o asistenta din cadrul unui spital,  a primit 4.000 de euro, pentru că a alunecat pe o coajă de cartof, iar un alt angajat, de la același spital, s-a ales cu peste 5.000 de euro, după ce a căzut din cauza pantalonilor, care i s-au agățat într-o bucată de metal din perete.

Mai sunt si alte cazuri asemanatoare care,  insa,  i-au facut pe angajatorii din sistemul de sanatate britanic  sa rationalizeze tratamentele. Ba chiar si sa reduca personalul. Nimic de mirare, in situatia in care , de exemplu, un agajat al  aspitalului  West Hertfordshire,  a primit aproape 3.000 de euro, pentru că s-a lovit la umăr când a aruncat niște resturi în coșul de gunoi.
Autoritățile britanice spun că în ultimii ani numărul acestor accidente la locul de muncă a crescut și se tem că angajații sunt încurajați de avocați să dea vina pe instituția unde lucrează, pentru orice incident, provocat de ghinion sau de neatenția lor.
sursa: antena 3.ro

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-primit-4-000-de-euro-pentru-ca-a-alunecat-pe-o-coaja-de-cartof/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19