Select your Top Menu from wp menus

A patra parte din aleșii local au absentat de la ședința CR Orhei

Consiliul Raional Orhei s-a întrunit în dimineața zilei în ședința ordinară. În mai puțin de 2 ore,   aleșii locali  au votat practic în unanimitate 24 de proiecte de decizii – majoritatea de ordin financiar și patrimonial.

Printre acestea – deciziile privind alocarea de surse financiare pentru instalarea iluminării nocturne la Complexul Sportiv Raional, alocare pentru lucrările de conectare la rețeaua de canalizare a taberei de odihnă Miorița și renunțarea la garanțiile oferite SA Regia Apa Canal Orhei, pentru creditele contractate de această întreprindere  în trecut. Cu detalii despre chestiunile discutate în ședință,  vom reveni.  

De menționat că  prezența la întrunirea de astăzi a fost una mai modestă comparativ cu alte ședințe din ultimii 2 ani. Din cei 35 de consilieri raionali la ședință au participat 26 și doar o parte din cei absenți l-au anunțat pe secretarul consiliului despre motivul absentei.

Amintim că pentru participarea la fiecare ședință, dacă participă și la întrunirile comisiilor de specialitate, aleșii raionali primesc o îndemnizație de 1000 de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-patra-parte-din-alesii-locali-a-absentat-de-la-sedinta-cr-orhei-consiliul-raional-orhei-s-a-intrunit-in-dimineata-zilei-in-sedinta-ordinara-in-mai-putin-de-2-ore-alesii-locali-si-au-votat-pract/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19