Select your Top Menu from wp menus

A murit încercând să mănânce un burger de 6.000 de calorii VIDEO

Nu are cum să fie o idee bună să iei masa într-un restaurant numit ‘Heart Attack Grill’ (Restaurantul Atacul de Cord) şi, pentru un bărbat din Las Vegas, încercarea de a da gata un burger numit ‘Triplul Bypass’ s-a dovedit a fi fatală. Bărbatul ajunsese, după cum susţin martorii, la jumătatea burgerului care conţine 3 bucăţi de carne, 12 felii de şuncă, brânză, ceapă roşie, roşii tăiate şi ceea ce restaurantul numeşte „un sos unic special”, atunci când s-a prăbuşit, acuzând dureri în piept, scrie realitatea.net.

Lanţul de restaurante a fost fondat în 2005, folosind moto-ul „Un gust pentru care merită să mori!” şi proprietarul Jon Basso a condus, în trecut, un centru specializat în diete.

Proprietarul a explicat, citat de Fox News, că bărbatul nici nu putea vorbi, că transpira şi era evident în suferinţă.

„M-am simţit groaznic pentru el pentru că turiştii îi făceau poze în continuu, crezând că e vorba de un fel de farsă. Chiar şi cu simţul morbid pe care îl avem, nu ar fi niciodată ceva ce am fi pus la cale deliberat.”

Tot meniul restaurantului e contruit din articole precum burgerul numit „Triplul Bypass”, folosind diverse jocuri de cuvinte pentru a explica cât de nocive se pot dovedi preparatele pentru un consumator obişnuit.

Meniurile obişnuite pot depăşi 8000 de calorii, asta în timp ce doza zilnică recomandată este de 2000 de calorii pentru femei şi 2500 pentru bărbaţi. Accentuând tema restaurantului, care glumeşte pe tema faptului că mâncarea poate omorî clienţii, chelneriţele sunt îmbrăcate în asistente. Lanţul de restaurante este foarte criticat pentru decizia de a oferi mese gratuite persoanelor obeze.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-murit-incercand-sa-manance-un-burger-de-6-000-de-calorii-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19