Select your Top Menu from wp menus

A început tipărirea buletinelor pentru turul doi al alegerilor locale

A început tipărirea celor peste 1,696 milioane de buletine de vot pentru al doilea tur al alegerilor locale generale, care va avea loc în această duminică, 3 noiembrie. Peste 1,289 milioane de buletine sunt în limba română și celelalte peste 407 mii – în limba rusă, transmite IPN.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău vor fi tipărite peste 635 de mii de buletine de vot: 411 mii în limba română și aproximativ 224 de mii în limba rusă. Acestea se vor  tipări pe hârtie mată, de culoare violet.

Pentru funcția de primar în celelalte 383 de localități unde se va desfășura turul al doilea de scrutin, se vor tipări peste 1, 060 milioane de buletine de vot. Acestea se vor tipări pe hârtie mată, de culoare roz.

Prețul unui buletin de vot este de 0,11 lei. Valoarea totală a tirajului de buletine pentru turul al doilea al alegerilor locale generale este de peste 188 de mii de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-inceput-tiparirea-buletinelor-pentru-turul-doi-al-alegerilor-locale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19