Select your Top Menu from wp menus

A fost semnat Acordul de operare a interconectorului de gaze Iaşi-Ungheni

Întreprinderea de Stat „Vestmoldtransgaz”, operator al sistemului de transport de gaze naturale al Republicii Moldova a semnat astăzi, la Bucureşti, Acordul de operare pentru punctul de interconectare transfrontalieră cu Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale a României „Transgaz”.

Acordul pune bazele unei colaborări pentru operarea în comun a gazoductului Iaşi – Ungheni cu lungimea totală de aproximativ 44 km. Documentul stabileşte un set de reguli, proceduri şi condiţii tehnice de operare a predării şi primirii de gaze naturale din sistemul românesc către cel al Republicii Moldova.

Gazoductul Iaşi – Ungheni este un proiect de interconectare a sistemelor de transport al gazelor naturale dintre Republica Moldova şi România. Capacitatea totală a gazoductului este de 1,5 miliarde de metri cubi de gaze pe an, dar la prima etapă vor fi livrate din partea României gaze în volum de până la 50 de milioane de metri cubi pe an. Lucrările de construcţie a gazoductului Iaşi-Ungheni au început la 27 august 2013.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-fost-semnat-acordul-de-operare-a-interconectorului-de-gaze-iasi-ungheni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19