Select your Top Menu from wp menus

A fost retinut presupusul asasin al moldovencei si copilului, in Cipru

Bărbatul suspectat de asasinarea moldovencei şi fiicei ei de 3 ani a fost reţinut pe insula Cipru.
Mariţi,  13 decembrie, tânărul de 29 ani a fost reţinut pentru 8 zile, titrează publicaţia „Parikiaki”, citata de vesti.md

Potrivit poliţiştilor locali, bănuitul este coafor. Bărbatul era foarte gelos, şi deseori snopea în bătăi femeia. Portivit publicaţiei „Cyprusnewsreport”, odată chiar a lovit-o cu scaunul in cap. De asemenea, se ştie, că suspectul a ameninţat-o cu moartea, dacă ea îl va părăsi. Oamenii legii presupun, că crima a fost provocată de gelozia sa patologică.

Arma delictului deocamdată nu a fost găsită. Bănuitul neagă toate acuzaţiile.
Sursele mass-media au comunicat, că tânăra femeie locuia pe insula Cipru, după ce a divorţat de soţul ei acum un an. Fostul ei soţ de naţionalitate rusă, în prezent locuieşte pe insula Creta. Fetiţa de trei ani – este fiica lui.

Tânăra, însărcinată în luna a patra, şi fetiţa sa au fost găsite moarte pe o plajă, în apropiere de oraşul Paphos, la sfârşitul săptămânii trecute. Cadavrul femeii se afla într-o maşină care fusese închiriată.

Corpul neînsufleţit a Iuliei Oboroc în vârstă de 24 ani, originară din Moldova, a fost depistat pe 12 decembrie . În apropiere a fost descoperit şi cadavrul fiicei sale, Victoria. Potrivit poliţiei, tânăra a fost împuşcată de 4 ori: în cap, abdomen, piept şi mână. Fiica sa a fost asfixiată, apoi înecată în mare şi aruncată pe mal.

Moldoveanca şi fiica ei în vârstă de trei ani, ucise în Cipru, vor fi înmormântate mâine în oraşul Paphos. Mama fetei, originară din Bălţi, munceşte de mai mulţi ani în Cipru şi a decis să-şi înmormânteze fiica şi nepoata acolo.

sursa: tv7


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-fost-retinut-presupusul-asasin-al-moldovencei-si-copilului-in-cipru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19