Select your Top Menu from wp menus

A fost pronunţat verdictul în dosarul ce vizează cea mai mare captură de haşiş din istoria Republicii Moldova

Procuratura Generală informează că, recent, a fost dictat verdictul în dosarul ce vizează cea mai mare captură de haşiş din istoria Republicii Moldova.

Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria din Hînceşti, după ce procurorii au demonstrat vinovăţia a doi bărbaţi care au fost reţinuţi la punctul de frontieră Leuşeni-Albiţa cu 50 kg haşiş.

Cazul a avut loc în vara anului trecut, cînd inculpaţii au procurat din Spania un automobil de model Volkswagen T4 în care au tăinuit drogurile de provenienţă marocană, iar ulterior s-au deplasat spre Republica Moldova.

În cadrul precheziţiei mijlocului de transport, în rezervorul autoturismului acestora oamenii legii au depistat o cantitate de aproximativ 50 kg de haşiş.

Inculpaţii au fost condamnaţi la cîte 10 ani de detenţie pentru contrabandă şi circulaţia ilegală a substanţelor narcotice cu scop de înstrăinare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-fost-pronuntat-verdictul-in-dosarul-ce-vizeaza-cea-mai-mare-captura-de-hasis-din-istoria-republicii-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19