Select your Top Menu from wp menus

A fost inventat vaccinul antifumat

Cercetătorii de la Universitatea din New York au inventat vaccinul antifumat. Cu o simplă injecție nu o să mai simţi pofta de vreo ţigară niciodată, scrie Click.ro. Vaccinul antifumat conţine genele „programate” să producă anticorpii necesari neutralizării poftei de nicotină.

„Vaccinul genetic”, după cum a fost denimit de cercetătorii americani, a fost testat cu succes pe cobai şi va putea fi utilizat inclusiv în vaccinarea copiilor pentru a nu căpăta viciul fumatului.
Vaccinul va fi produs în aproape doi ani, după parcurgerea etapelor de testare de către Colegiul Medical Weill Cornell din New York.
Conform specialiştilor, odată injectat în organism, pacientul nu va mai simţi plăcerea fumatului.
În plus, stimulează ficatul în producerea continuă de „anticorpi antifumat”, îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi nu afectează comportamentul psiho-social şi presiunea sangvină a pacientului.
Conform ultimelor statistici la nivel naţional, peste 26,7% dintre români fumează (adică nu mai puţin de 4,84 de milioane).
Majoritatea au recunoscut că s-au lăsat de fumat doar şase luni, apoi s-au reapucat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-fost-inventat-vaccinul-antifumat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19