Select your Top Menu from wp menus

A fost depusă moţiunea de cenzură

Partidul Socialiştilor a depus la Cancelaria Parlamentului moţiunea de cenzură. Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că aceasta a fost semnată de 37 de deputaţi din fracţiunile PSRM, PLDM şi PCRM, transmite IPN.

Potrivit lui Igor Dodon, până la sfârşitul săptămânii Biroul Permanent al Parlamentului trebuie să decidă când va avea loc şedinţa legislativului în care să se examineze moţiunea.

„La sigur săptămâna viitoare, cel târziu joi, când de obicei sunt şedinţele ordinare ale Parlamentului, Guvernul Filip, în frunte cu prim-ministrul şi întreaga componenţă, trebuie să vină în plenul Parlamentului ca să răspundă la această moţiune”, a declarat liderul PSRM. Igor Dodon şi-a exprimat speranţa că celor 37 de deputaţi li se vor mai alătura şi alţi parlamentari.

Moţiunea de cenzură a fost înaintată ca urmare a asumării de către Guvern a şapte proiecte de lege care vizează redresarea şi rezoluţia băncilor, Depozitarul central unic al valorilor mobiliare, modificări la Legea cu privire la Banca Naţională, emisiunea obligaţiilor de stat, modificarea bugetului de stat, bugetului asigurărilor sociale şi bugetului asigurărilor obligatorii de asistenţă medicală pentru anul curent.

Exprimarea neîncrederii Guvernului se hotărăşte cu votul majorităţii deputaţilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-fost-depusa-motiunea-de-cenzura/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19