Select your Top Menu from wp menus

A doua zi de intemperie// Mai multe localităţi din raionul Orhei, fără lumină și legătură telefonică

În după amiaza zilei de astăzi, 28 de localităţi din raionul Orhei nu aveau deloc curent electric. În altele 12 electricitatea era parţial deconectată. Din cauza intemperiei care a început ieri, 14 localităţi au rămas şi fără legătură telefonică.
Afanasie Stici, căpitan în cadrul DSE Orhei, a relatat că informaţiile despre situaţia din raionul Orhei sunt colectate la interval de 2 ore de la primarii şi întreprinderea GasNatural Fenosa. Potrivit acestor date, în oraşul Orhei electricienii au restabilit livrarea curetului electric în câteva cazuri, inclusiv – în centru, în regiunea stadionului şi în sectorul Lupoaica, unde se află chiar sediul DSE Orhei. Totuși, în după amiaza zilei  mai multe  străzi rămâneau fără curent electric. 
Potrivit lui Stici, de la începutul ninsorii şi vântului, din localităţile raionului Orhei nu a parvenit niciun semnal despre căderi de copaci, avarieri de automobile şi case ori rupturi de fire electrice. Situaţia este ţinută sub control şi până acum nu a fost convocată vreo şedinţă extraordinară a Comisiei raionale Situaţii Excepţionale, a mai precizat Afanasie Stici.
Meteorologii au anunțat că în următoarele ore ninsoarea va conteni, iar în câteva zile temperaturile vor ajunge la nivelul normal pentru perioada lunii aprilie. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-doua-zi-de-intemperie-mai-multe-localitati-din-raionul-orhei-fara-lumina-si-legatura-telefonica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19