Select your Top Menu from wp menus

A donat 300 de milioane $ pentru că i-a promis unei căţeluşe

Când era sărac, miliardarul american David Duffield i-a promis unui câine schnauzer, că va avea grijă de semenii lui şi asta a făcut. El a donat 300 de milioane de dolari pentru animalele fără adăpost.
Incredibil! Miliardarul american David Duffield (72 de ani), patronul unei firme de computere din Sillicon Valley, este atât de îndrăgostit de animale, încât nu se uită la bani când vine vorba de îngrijirea lor.

Când era sărac, el a promis câinelui său de atunci, o căţeluşă Schnauzer, numită Maddie, că, atunci când se va îmbogăţi, va avea grijă de semenii lui necuvântători şi vrea cu tot dinadinsul să se ţină de cuvânt.
În 1999, David Duffield şi soţia sa, Cheryl, au alocat 300 de milioane, sumă de bani supranumită Fondul Maddie, pentru patrupede. El a făcut acest gest uimitor pentru a compensa cumva durerea produsă de moartea căţeluşei Maddie, în 1997, după o lungă suferinţă cauzată de un cancer nemilos.

Totodată, miliardarul a plătit 17 miloane pentru a cumpăra un teren imens pe care a construit centrul rezidenţial Hacienda Business Park, unde se află şi clădirea în care lucrează angajaţii care gestionează Fondul Maddie, destinat protejării şi îngrijirii animalelor fără stăpân, unde vrea să construiască un imens adăpost pentru animale, pe care să îl deschidă în 2014. Duffield a mai cheltuit şapte milioane de dolari pentru a construi o vilă uriaşă pentru propriile animale.

„Palatul” are camere speciale cu pereţi din sticlă pentru câini, covoare şi televizoare gigantice pentru animale, însă din păcate presa nu a avut niciodată acces să-l poată fotografia.

David Duffield şi soţia sa, Cheryl, au 9 copii, cu vârste între 6 şi 40 de ani, 3 câini, doi peşti şi un papagal. Ei iubesc la nebunie animalele şi le tratează ca şi cum ar fi copiii lor, de aceea le-au făcut şi o casă specială.

Licenţiat în ştiinţă şi inginerie electrică, la Universitatea Cornell, David Duffield şi-a început cariera ca un umil inginer angajat la IBM. A creat apoi două firme de IT care i-au adus foarte mulţi bani.

Soţia, fratele şi doi copii ai săi lucrează la firma lui, PeopleSoft. Duffield este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, în 2011, ocupând locul 400 în topul Forbes.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-donat-300-de-milioane-pentru-ca-i-a-promis-unei-cateluse/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19