Select your Top Menu from wp menus

A devenit cunoscut CUMPĂRĂTORUL Călăraşi-Divin

Fabrica de vinuri şi divinuri din Călăraşi a fost procurată de o companie de distribuţie din Republica Moldova pentru suma de 3,2 mln de dolari.
Potrivit publicaţiei ruse Kommersant, compania care a procurat de la Banka Moskovei, Călăraşi Divin este distribuitorul de băuturi alcoolilce Glutonus.

Oficical reprezentanţii Băncii Moskovei au reguzat să numească cumpărătorul şi suma tranzacţiei. Publicaţia face totuşi referire la două surse apropiate tranzacţiei care ar confirma infomraţiile de mai sus. Suma de 3,2 mln de dolari va fi achitată pentru stingerea datoriei Călăraşi Divin către structurile băncii din Rusia. Datoria totală a fabricii era ce cca 18 mln, dar potrivit aceloraşi surse ar fi fost ireală obţinerea acestor bani din tranzacţie.

Kommersant mai scrie că nu a putut obţine un comentariu de la conducerea companiei Glutonus.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-devenit-cunoscut-cumparatorul-calarasi-divin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19