Select your Top Menu from wp menus

A dat 500.000.000 $ să trăiască veşnic

La 89 de ani, miliardarul David Murdock este hotărât să atingă nemurirea. Şi, dacă nu va reuşi totuşi să trăiască veşnic, nu concepe să nu ajungă măcar la 125 de ani.Ca să-şi împlinească visul, a investit 500 milioane $, screi click.ro
Ca să se asigure că va trăi sănătos cât se poate de mult, David Murdock a investit banii în dezvoltarea unui centru de cercetare a longevităţii în Kannapolis (Carolina de Nord North Carolina Research Center). 12 universităţi importante şi mari agenţi agroindustriali sunt invitaţi să participe la studiile riguroase care se desfăşoară aici. Pe un teren întins din apropiere, cumpărat de miliardar, sunt culturile bio prin care el şi savanţii vor să demonstreze că viaţa poate să fie prelungită cât mai mult.

Unul dintre cercetătorii de la Centrul din Kannapolis, TinChung Leung, vrea să dovedească faptul că o fitomoleculă conţinută în ginseng se poate integra în genomul uman, activând genele care reglează producţia de eritropoietină, un hormon care stimulează producerea de globule roşii. Se are în vedere dezvoltarea unui medicament natural datorită căruia transfuziile de sânge vor rămâne de domeniul trecutului.

La laboratorul din Centrul de Cercetare există cele mai performante mijloace tehnologice din lume. Aici sunt create produse vitale pentru sănătatea oamenilor pe bază de banane şi ciuperci care urmează să fie puse pe piaţă.

Acţionar majoritar şi preşedinte al companiei Dole Food, care comercializează banane în întreaga lume, Murdock e hotărât să promoveze alimentaţia sănătoasă şi să dezvolte medicamente bio care să pună capăt cancerului şi altor boli incurabile.

El şi-a propus asta după ce una dintre soţiile lui a fost răpusă de cancer ovarian. Miliardarul a fost şi foarte marcat de pierderea unui fiu, înecat în piscină, şi a altuia, într-un accident, ambele tragedii fiind provocate de faptul că aceştia erau bolnavi. Fixaţia sa privitoare la alimentaţie e atât de mare, încât la cartierul general al Dole vizitatorilor li se pune să asculte sfaturi privitoare la dieta sănătoasă în loc de muzică.

A declarat război cancerului

Născut la 10 aprilie 1923, în Ohio, David Murdock ocupă locul 130 în topul celor mai bogaţi oameni din lume (potrivit „Forbes”) cu o avere de 3 miliarde dolari. El a renunţat la şcoală în clasa a IX-a, a intrat în armată în 1943, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
După război a ajuns un om fără adăpost în Detroit. Dar a întâlnit un binevoitor providenţial care i-a împrumutat 1.200 dolari de la care a pornit o mică afacere. S-a mutat în Arizona, apoi în Los Angeles, unde a făcut bani în domeniul imobiliar.

În 1978, a achiziţionat International Mining, doi ani mai târziu a devenit acţionar majoritar în Occidental Petroleum. S-a căsătorit de 5 ori. Cea de-a treia soţie, Gabriele, a murit răpusă de cancer ovarian în 1985. Ea i-a născut pe Eugene, care a murit în piscină, David, care a murit în accident de maşină, şi pe Justin, 38 de ani, singurul copil care i-a mai rămas miliardarului.

sursa:click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-dat-500-000-000-sa-traiasca-vesnic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19