Select your Top Menu from wp menus

A anunţat poliţia despre minarea căminului studenţesc din Chişinău. Află cine a făcut-o

Noaptea trecuta, la ora 02.20,  Serviciul 902 a fost alertat telefonic de catre un necunoscut  despre  un dispozitiv explozibil în căminul studenţesc din strada Burebista 68/2 a sectorului Botanica.

Colaboratorii  Inspectoratului General al Poliţiei  (IJP)au evacuat toţi studenţii din cămin şi timp de 2 ore au verificat clădirea. Nu a depistat insa nimic.

Constatand ca apelul este fals, politistii au reusit sa-l identifice si sa-l retinta pe autorul alertei. Acesta se afla în stare de ebrietate într-un club de noapte din preajma căminului. Tânărul de 17 ani, originar din satul Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti  este student în anul II la un colegiu din capitală. Studentul le-a declarat oaenilor legii a a glumit despre minarea caminului.

Acum,  riscă  amendă în mărime de la 4 000 la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani, mentioneaza IJP intr-un comunica de presa.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-anuntat-politia-despre-minarea-caminului-studentesc-din-chisinau-afla-ce-a-patit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19