Select your Top Menu from wp menus

A agresat o bătrână de 87 de ani și a încercat să o violeze

Un bărbat din raionul Sângerei a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare pentru că a agresat o bătrână de 87 de ani, a încercat să o violeze și i-a sustras trei mii de lei, transmite IPN.

Potrivit Procuraturii Generale, făptașul venise în raionul Briceni la muncă sezonieră. În iulie 2019, după ce a consumat băuturi alcoolice, a pătruns în miez de noapte în locuința unei bătrâne din satul Trestieni. Prin aplicarea forței fizice, acesta i-a sustras banii. Bărbatul a doborât-o la pământ, încercând să o violeze, dar a eșuat pentru că era beat criță.  

Pentru faptele comise, Judecătoria Edineț, sediul Briceni, l-a condamnat la cinci ani și șase luni de detenție. Bărbatul are 48 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-agresat-o-batrana-de-87-de-ani-si-a-incercat-sa-o-violeze/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19