Select your Top Menu from wp menus

A adormit pe calea ferată și a fost strivit de tren

Un bărbat necunoscut a murit la Ungheni strivit de tren. Identitatea victimei este deocamdată necunoscută. Potrivit primelor investigații ale Poliției, bărbatul iera în stare de ebrietate şi a adormit pe calea ferată.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la stația Medeleni din raionul Ungheni, anunță ungheni.tv. Mecanicul trenul de pasageri Chișinău-Sankt Petersburg spune că a tras frâna, dar nu a putut evita impactul. Bărbatul era culcat între liniile de cale ferată și a decedat pe loc. Se presupune că el a coborât din trenul Ungheni-Bălți, care a trecut cu 40 de minute înainte.

Bărbatul are aproximativ 35-40 de ani, înălțimea de 1,60 – 1,65 părul de culoare deschisă. Era îmbrăcat în blugi bleu, papuci de culoarea cafenie, geacă neagră, pulover, căciulă sport de culoare gri şi cămașa verde. Cetățenii care au informații despre acest bărbat sunt rugați să sune la numărul de telefon 236 22993 – unitatea de gardă a CPT Ungheni sau la 902.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/a-adormit-pe-calea-ferata-si-a-fost-strivit-de-tren/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19