Select your Top Menu from wp menus

Fără panică – mâine la Orhei vor suna sirenele!

Mâine, în raionul Orhei se vor desfășura aplicații de protecție civilă. Potrivit Direcției Situații Excepționale Orhei, aplicațiile vor verifica pregătirea organelor de conducere și forțelor protecției civile ale raionului la organizarea lichidării consecințelor cutremurului de pământ, inundațiilor catastrofale, avariilor de producție și epizootiilor.
Aplicațiile vor începe la ora 8 și vor dura până la ora 14. Potrivit scenariului, la Mitoc și Brăviceni se vor exersa intervențiile în caz de inundații, iar la Pelivan intervenția în cazul unei epizootii.
În municipiul Orhei, exercițiile se vor desfășura în diferite cartiere: la Bucuria se va interveni la un accident rutier de proporții, în sectorul Lupoaica se va simula lichidarea avariei de scurgere a clorului la depozitul de păstrare, iar în cartierul Nordic vor avea loc aplicații de deblocare  la blocul locativ cu multe etaje prăbuşit în urma cutremurului de pământ.
În context,  DSE Orhei atenționează şefii instituţiilor,  factorii de decizie ai administraţiei publice locale și populația  să păstreze  calmului  pe parcursul desfăşurării evenimentului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fara-panica-maine-la-orhei-vor-suna-sirenele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19