Select your Top Menu from wp menus

Șor nu se lasă! „Complezențe” și la adresa lui Sturza, pentru că acesta i-a luat apărarea lui Sandu   

Ilan Șor (Shor), liderul partidului care îi poartă numele, a reacţionat furtunos la apostrofările fostului prim ministru Ion Sturza, care a scris pe Facebook că nu poate să tacă în timp ce Șor o insultă pe lidera PAS,  Maia Sandu.

Partidul „Șor” a difuzat presei un mesaj în care liderul său îi aminteşte lui Sturza despre perioada în care acesta a plătiţi pensii cu galoşi, a privatizat nelegitim proprietatea statului şi a „batjocorit cetăţenii întregii ţări”. Șor nu a trecut-o nici de astă dată cu atenția pe Maia Sandu, iar lui Sturza îi spune să tacă și de aceea  că plătește impozite nu în Moldova, ci în România. 

Mesajul lui Ilan Șor, care este şi primar la Orhei, este impresărat cu insulte directe şi etichetări fără reţineri, printre care cea mai inofensivă este adresarea „nerespectabile tovarăş Sturza”.

Amintim că ieri, lidera PAS, Maia Sandu, a anunţat că a depus o cerere la Judecătoria Orhei, pentru a anula alegerile din Jora de Mijloc, care ar fi fost câştigate  de Marina Tauber, reprezentanta Partidului „Șor”, datorită unor încălcări grave. Maia Sandu s-a referit şi la şeful partidului, Ilan Șor, pe care, amintind despre frauda bancară, l-a numit pușcariabil.

În reacția sa pe Facebook, Șor  nu a răspuns la acuzaţiile lui Sandu despre  încălcările din scrutin, ci a  afirmat că a finanţat PAS-ul, că liderei acestui partid nu-i place să lucreze și că ea doar folosește  fără ruşine bani străini.

Ion Sturza a trezit mânia lui Șor, după ce a postat un mesaj, în care a scris că nu poate să tacă în timp ce „un parvenit şi hoţ de miliarde” o insultă pe Maia Sandu  – o doamnă, care a devenit „simbol al rezistenței și al onoarei naționale”. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sor-nu-se-lasa-complezente-si-la-adresa-lui-sturza-pentru-ca-acesta-i-a-luat-apararea-lui-sandu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19