Select your Top Menu from wp menus

Primarul de Orhei nu se simte bine și a absentat la prima ședință de la Curtea de Apel

Primarul de Orhei, Ilan Șor (Shor) nu se simte bine și din această cauză nu s-a prezentat la prima ședință de judecată de la Curtea de Apel în dosarul în care a fost condamnat de prima instanță la 7,5 ani de închisoare.
Potrivit TV8, avocatul și procurorul au fost informați telefonic despre acest lucru, iar acuzatorul a spus că va solicita pentru următoarea ședință un act ce să confirme starea de sănătate a primarului de Orhei.
Următoarea ședință de judecată va avea loc pe 19 februarie, iar până atunci urmează a fi definitivat completul de judecată care va examina dosarul. Asta deoarece doi judecători din completul inițial au înaintat cereri prin care se abțin de la judecarea cauzei.
Ilan Șor( Shor) a fost condamnat  de prima instanță la 7,5 ani de închisoare într-un dosar legat de devalizarea sistemului bancar, dar se declară în continuare nevinovat.

Până a ajunge dosarul lui Shor la Curtea de Apel, a trecut o jumătate de an, pe motiv că nu-s reușit traducerea din limba română în limba rusă. Ilan Șor ( Shor) se află la libertate până la pronunțarea unei sentințe definitive de către Curtea de Apel .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-orhei-nu-se-simte-bine-si-a-absentat-la-prima-sedinta-de-la-curtea-de-apel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19