Select your Top Menu from wp menus

Patru morți într-un accident produs pe traseul Brest-Chișinău-Odesa

Patru persoane şi-au pierdut viața în această dimineață, 26 ianuarie, într-un accident produs pe traseul internațional Brest-Chișinău-Odesa, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râşcani. Automobilul în care se aflau cele patru persoane s-a ciocnit lateral cu un camion, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, șoferul automobilului VAZ, în vârstă de 64 de ani, a pierdut controlul volanului. Mașina s-a răsturnat și a fost proiectată într-un camion condus de un bărbat de 61 de ani, originar din raionul Edineț.

Toți cei decedați, inclusiv șoferul automobilului VAZ, sunt angajați ai Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” și sunt din raionul Râșcani. Șoferul camionului a suferit traumatisme ușoare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală de către Inspectoratul de Poliție Râșcani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patru-morti-intr-un-accident-produs-pe-traseul-brest-chisinau-odesa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19