Select your Top Menu from wp menus

Un student şi un fost polițist, implicați în estorcarea a 20 de mii de euro

Trei persoane, printre care un student şi un fost polițist, au fost reținute într-un dosar de trafic de influență. Cei trei sunt bănuiți că ar fi extorcat de la ruda unui inculpat 20 de mii de euro pentru a-l scăpa de dosar penal, ultimul fiind cercetat pentru trafic de heroină.

Potrivit unui comunicat de presă remis de CNA, bănuiții l-au făcut pe denunțător să creadă au relații amicale cu persoane influente din justiție şi că îi pot soluționa problema. În realitate, aceștia au aplicat o schemă clasică de înșelăciune, reușind să obțină suma estorcată.

Pe acest caz a fost pornită o urmărire penală pentru trafic de influență, însă procurorii ar putea încadra faptele bănuiților în escrocherie. În prezent, cei trei sunt reținuți pentru 72 de ore şi se află în custodia CNA, transmite IPN.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-student-si-un-fost-politist-implicati-in-estorcarea-a-20-de-mii-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19