Select your Top Menu from wp menus

Afacere cu heroină de 1,5 milioane de lei, deconspirată

Substanțe narcotice în valoare de 1,5 milioane de lei au fost capturate de către angajații Direcției Antidrog din cadrul Departamentului de poliție al Ministerului Afacerilor Interne. 

Polițiștii au identificat și reținut trei persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani. Asupra acestora au fost găsite 600 de grame de heroină, ascunse în lenjeria de corp.

Oamenii legii au stabilit că heroina a fost procurată din orașul Moscova de la un cetățean de origine tadjikă, la un preț de 50 de dolari SUA pentru un gram, urmând să fie vândută la un preț de 4 ori mai mare.
Reţeaua a fost urmărită timp de jumătate de an, reușindu-se să se desopere două căi de introducere a heroinei în țară: Tadjikistan – Federația Rusă – Ucraina – Republica Moldova și Turcia – Bulgaria – România – Republica Moldova.
Dacă vor fi găsiți vinovați, membrii grupului riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani. În prezent, oamenii legii încearcă să identifice potenţialii complici ai traficanţilor.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/afacere-cu-heroina-de-15-milioane-de-lei-deconspirata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19