Select your Top Menu from wp menus

Ploaia cu grindină a distrus sute de hectare de culturi agricole în sudul ţării

Peste 200 de hectare de culturi agricole din raioanele de sud ale ţării au fost afectate de grindină, iar vântul puternic a smuls acoperişul unei ferme de porci în municipiul Comrat, anunţă Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, transmite IPN.

În satul Capaclia, Comrat, vântul a afectat patru hectare de viță  de vie, iar în satul Copceac, ploaia cu grindină a distrus 120 de hectare de floarea soarelui și circa 140 de hectare de porumb.

Ploaia a cauzat pierderi şi în satul Terebna, raionul Edineț, unde vântul a deteriorat țigla metalică de pe acoperișul gimnaziului din localitate.

Comisiile pentru situații excepționale locale urmează să estimeze prejudiciul material cauzat.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ploaia-cu-grindina-a-distrus-sute-de-hectare-de-culturi-agricole-in-sudul-tarii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19