Select your Top Menu from wp menus

Mai puțin de 1 km de drum la Orhei va costa aproape 3 MILIOANE de lei

Aproape 3 milioane de lei va costa reparația unei porțiuni de cca 900 de metri de pe strada Vasile Mahu din orasul Orhei. Cifrele au fost anunțate de viceprimara Reghina Apostolova la ședința de vineri, 2 iunie, a Consiliului Municipal Orhei. Precizările au venit în contextul deciziei privind alocarea banilor primiți de Primăria Orhei din Fondul Rutier. Strada va fi reparată până la intersecția cu Ștefan cel Mare, iar alte porțiuni vor fi plombate, a anunțat Apostolova.
Deși la ședința precedentă Apostolova declara că inițial pe Vasile Mahu vor fi făcute lucrările de reabilitare a rețelelor de apeduct, la ședința de vineri, 2 iunie, viceprimara a spus că era doar o doleanță, dar Primăria nu are banii necesari pentru a face aceste lucrări.
Amintim că, la începutul lunii aprilie, Consiliul Orășenesc Orhei a aprobat decizia prin care din Fondul Rutier în bugetul orașului a fost  transferată suma de 2,92  milioane de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mai-putin-de-1-km-de-drum-la-orhei-va-costa-aproape-3-milioane-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19