Select your Top Menu from wp menus

Doi deputați părăsesc fracțiunea parlamentară a PL

Deputații Artur Gutium şi Vladimir Cernat au părăsit fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal. Cei doi au făcut anunțurile pe Facebook, în seara zilei de 5 aprilie, transmite IPN.

Artur Gutium a scris că decizia de a părăsi PL a fost luată „având în considerare ignorarea tuturor adresărilor către conducerea Partidului Liberal de a soluționa problemele acumulate în formațiune”. Parlamentarul s-a referit și la modalitatea în care a fost exclus Anatol Şalaru din partid, la lipsa unei democrații interne caracteristice unui partid liberal.

Celălalt deputat, Vladimir Cernat, a scris că plecarea din PL a fost determinată de şirul deciziilor neconforme ale partidului şi lipsa unei democrații interne, care au adus grave prejudicii de imagine formațiunii. „Cu mare regret constat că toate tentativele mele de a dinamiza un dialog de reformă internă în cadrul conducerii Partidului Liberal s-au soldat cu eşec. În acest context, declar că părăsesc fracţiunea Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova”, a scris Vladimir Cernat.

Ambii anunță că vor activa în continuare în calitate de deputați independenți. PL a rămas în Parlament cu 11 deputați.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/doi-deputati-parasesc-fractiunea-parlamentara-a-pl/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19