Select your Top Menu from wp menus

Opt persoane reținute în legătură cu atacul terorist de miercuri, de la Londra

Milioane de acte ale normalității este răspunsul la terorism, a declarat premierul britanic Theresa May în Parlament, după atacul terorist de miercuri de la Londra, soldat cu 3 morți și în jur de 40 de răniți.

„Valorile noastre vor învinge” a mai declarat premierul britanic.

Într-un discurs în Parlament , Theresa May a declarat că atacatorul „era născut în Marea Britanie ” și era cunoscut serviciilor de informații. May a precizat că se pleacă de la premisa că a acționat singur. Totodată, premierul a declarat că nivelul de securitate în țara nu va fi ridicat după atacul de miercuri.

Între timp, poliția a anunțat că opt persoane au fost reținute în legătură cu atacurile de la Parlament, în care trei persoane au fost ucise: un ofițer de poliție, atacatorul și o femeie, lovită pe podul Westmisnter. Cel puțin 40 de persoane au fost rănite, între care un cuplu din România și trei elevi francezi.

Miercuri, atacatorul a intrat cu mașina în lumea care se afla pe Podul Westminster după care a atacat polițiștii care păzeau intrarea în Parlament. Acolo l-a înjunghiat pe ofițerul de poliție care ulterior a murit la spital. Imediat, atacatorul a fost împușcat de alți polițiști aflați în zonă.

sursa: euro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/opt-persoane-retinute-in-legatura-cu-atacul-terorist-de-miercuri-de-la-londra/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19