Select your Top Menu from wp menus

Preziceri de la primarul  de Bălți pentru  primarul de Orhei 

Primarul de  Bălți, Renato Usatîi,  a apărut într-o nouă  transmisiune video pe contul său de facebook,  referindu-se şi la  primarul de Orhei, Ilan  Șor, care figurează în dosare de devalizare a băncilor.

 Usatîi a declarat că Șor va fi condamnat la închisoare. Negocierile deja se termină,  o parte din magazinele Duty Free ale acestuia au fost luate, ceea ce se va intâmpla şi cu altă avere a lui Şor, a spus Usatîi.  Primarul de Bălţi a mai afirmat  că   deşi primarul de Orhei  se află în arest la domiciliu, acesta a avut posibilitatea de a se deplasa prin țară și chiar în afara  republicii. 

Ilan Șor a fost arestat în luna iunie a anului trecut, iar în august a fost transferat în arest la domiciliu. Şor a respins permanent acuzaţiile ce i se aduc de către procurori, iar în cazul referinţelor negative care apar în presă  la adresa sa, a  declarat că acestea vin de la persoane care sunt invidioase pe succesele lui la Primăria Orhei.  

Primarul municipiului Bălţi, Renato Usatîi,  se află de câteva luni în Rusia, unde a plecat înainte ca să fie învinuit de implicare în tentativa de omor a fostului bancher Gherman Gorbunțov. Usatîi se declară nevinovat de faptele care i se incriminează.