Select your Top Menu from wp menus

Guvernul a aprobat Planul acțiunilor de comemorare a 25 de ani de la Războiul de la Nistru

Cabinetul de miniștri a aprobat Planul manifestărilor dedicate comemorării a 25 de ani de la începutul acțiunilor de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova (1991-1992), transmite IPN.

Printre cele mai importante acțiuni se înscrie Marșul Memoriei, care se va finaliza cu un miting de comemorare și depuneri de flori la monumentul „Maica îndurerată”, la Complexul memorial „Eternitate”. Acțiunile vor avea loc în data de 2 martie.

De asemenea, în mai multe localități urmează să fie instalate plăci comemorative și să fie redenumite străzi în memoria eroilor căzuţi. Invalizii şi familiile celor decedați în acțiunile de luptă vor primi ajutoare materiale unice, iar veteranii vor beneficia și de asistență medicală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-a-aprobat-planul-actiunilor-de-comemorare-a-25-de-ani-de-la-razboiul-de-la-nistru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19