Select your Top Menu from wp menus

Sărbătoare luxoasă la Moscova, organizată de soția primarului de Orhei

Duminică, 12 februarie, soția primarului de Orhei , Ilan Șor, cântăreața Jasmin, a organizat o sărbătoare luxoasă la un restaurant din Moscova, pentru a marca ziua de naștere a fiicei sale, care a împlinit 5 ani.

Potrivit portalului woman.ru, la festivitate au participat mai multe vedete ruse, dar și purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin – Dmitri Peskov. Sursa nu precizează locația în care s-a desfășurat evenimentul sau  costurile  sărbătorii.

De menționat că potrivit declarației de venit a primarului de Orhei pentru anul 2015, soția sa a avut în acel an  venituri   de peste 4,9 mln de ruble rusești (cca 1,68 mln de lei moldovenești) și  aproape 4 mii de lei moldovenești în conturi bancare.

La rândul său, primarul Ilan Şor a declarat pentru anul 2015 venituri modeste, cu datorii concomitente de 18 mln de lei și cca 350 de mii de euro.

Ilan Șor  se află la moment în arest la domiciliu, într-un dosar de escrocherie si evaziune fiscală în proporţii deosebit de mari.  Şor neagă acuzaiile care i se aduc în acest dosar, dar şi în dosarul legat de furtul miliardului din sistemul bancar al Moldovei.