Select your Top Menu from wp menus

Un agent economic a încercat să dea mită și a ajuns după gratii

Un agent economic din capitală, care livrează carne de bovină cantinei Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare”, a fost denunțat la CNA de către un ofițer al Ministerului Afacerilor Interne precum că, în urma unui control efectuat de acesta, antreprenorul i-ar fi oferit opt mii de lei pentru a nu investiga faptul falsificării certificatului sanitar-veterinar, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Național Anticorupție, bănuitul a fost prins în flagrant delict, în momentul transmiterii banilor. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de urmărire penală al CNA, iar în privința lui urmează a fi decisă aplicarea măsurii preventive. Pentru că a încercat să mituiască un ofițer al MAI acesta este cercetat penal pentru corupere activă.

Bănuitul riscă pedeapsă cu închisoare până la șase ani, cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 de unități convenționale (100 mii-200 de mii de lei).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-agent-economic-a-incercat-sa-dea-mita-si-a-ajuns-dupa-gratii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19