Select your Top Menu from wp menus

Primarul de Orhei rămâne din nou acasă

Curtea de Apel Chișinău a respins recursul avocaților, prin care s-a contestat prelungirea mandatului de arest pentru 30 de zile, emis de prima instanță pe numele primarului de Orhei , Ilan Șor. Avocații acestuia din nou și-au arătat nemulțumirea față de poziția magistraților.

Șor se află în arest la domiciliul său luxos din Chișinău, începând cu luna august a anului trecut, după ce timp de 30 de zile s-a aflat în izolatorul Centrului Național Anticorupție. Acesta este acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală în proporții deosebit de mari, dar respinge acuzațiile și se declară nevinovat.

În tot acest timp, primarul de Orhei a continuat să semneze unele acte, dar a evitat să semneze vreo dispoziție de convocare a ședințelor Consiliului Orășenesc, conform atribuțiilor care îi revin. Deciziile aprobate de forul local, care este dominat de consilierii Partidului Șor, se examinează în cadrul ședințelor extraordinare, Consiliul Orășenesc nu a mai fost  concovat în ședință ordinară din primăvara anului trecut, deși legea prevede că ședințele ordinare au loc, cel puțin o dată la 3 luni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-orhei-ramane-din-nou-acasa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19