Select your Top Menu from wp menus

Cetățenii cred că „grupările de oligarhi” sunt principalii vinovați de situația din țară

Grupările de oligarhi sunt menţionate de cetățeni ca fiind principalii vinovaţi de situaţia dificilă din ţară, potrivit sondajului „Presiunile sociale ale anului 2017”, efectuat de IDIS Viitorul, în cooperare cu CBS-AXA, transmite IPN.

La întrebarea: „Cine credeţi că se face vinovat de situaţia dificilă în care se află ţara noastră?” peste 47% din intervievați au răspuns că „grupările de oligarhi”. Pe locul doi se află „guvernările anterioare” (46,7% din respondenţi au răspuns în acest fel), iar pe locul trei –  „guvernul actual” (41,7% din cetăţenii intervievaţi).

Sondajul „Presiunile sociale ale anului 2017” face parte din seria „People Watch. Sondajul este reprezentativ pentru populaţia adultă a Republicii Moldova. Volumul eşantionului este de 1110 persoane cu vârsta de peste 18 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cetatenii-cred-ca-gruparile-de-oligarhi-sunt-principalii-vinovati-de-situatia-din-tara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19