Select your Top Menu from wp menus

Fetiţa de 5 luni îşi revine. Se află în Secţia Pediatrie a Spitalului din Orhei

Sora geamănă a băieţelului de 5 luni, care acum o zi s-a stins la Spitalul raional (SR) din Orhei, îşi revine. Fetiţa  rămâne internată, dar starea ei s-a îmbunătăţit  şi aceasta a fost deja transferată din Secţia reanimare la Pediatrie.

Potrivit vicedirectorului medical al instituţiei, Andrei Stratulat, copiii care au fost spitalizaţi  sâmbăta trecută, erau foarte gravi.  Băieţelul se afla în stare de moarte clinică şi a decedat la puţin timp după internare.

Nenorocirea cu cei doi copii din Mitoc s-ar fi inamplat din cauza unei intoxicări de etiologie necunoscută. Mai multe se vor putea afla în urma cercetărilor desfăşurate de către organele competente, a spus Stratulat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fetita-de-5-luni-isi-revine-se-afla-in-sectia-pediatrie-a-spitalului-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19