Select your Top Menu from wp menus

Guvernul a aprobat proiectul de lege cu privire la biblioteci

În ședința de ieri a Guvernului, la inițiativa Ministerului Culturii, a fost aprobat proiectul de lege cu privire la biblioteci, informează MOLDPRES.

Ministrul Culturii Monica Babuc a menţionat la şedinţă că elaborarea proiectului de lege cu privire la biblioteci are loc în contextul implementării Programului legislativ de transpunere a angajamentelor asumate în cadrul Acordului de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Oficialul a notat că necesitatea elaborării noii Legi cu privire la biblioteci a rezultat în urma monitorizării procesului de implementare a actualului cadru legislativ și normativ, și vine să conformeze activitatea bibliotecilor reglementărilor internaționale în domeniu, legislației naționale conexe în vigoare și noilor cerințe ale societății informaționale. În sensul larg, scopul noilor reglementări este de a permite populației să utilizeze în mod eficient și la capacitate maximă toate resursele bibliotecii moderne, în vederea realizării drepturilor democratice și exercitării unui rol activ în societate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-a-aprobat-proiectul-de-lege-cu-privire-la-biblioteci/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19